Den siste personen som tar lappen er allerede født.

blått.png
 
 

116 års bileventyr.

Bertel O. Steen er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verkstedsdrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet omsatte i 2016 for 14,4 milliarder kroner og har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Konsernet Bertel O. Steen er historien om et handelseventyr som dreier seg om langt mer enn import og salg av biler. Helt siden forretningen ble startet i 1901 har det handlet om å få Norge på hjul, blant annet ved innsats i en rekke samferdselspolitiske fora. Det har også handlet om å få en hel bransje opp å stå gjennom sentrale verv i ulike organer, både innen bilbransjen, industri, produksjon og sysselsetting. 

 
 
 
 

Visjon og verdier.

 

I Bertel O. Steen er ambisjonen å bygge morgendagens bilhus.

Hva betyr det å bygge morgendagens bilhus?
Historien startet i Kristiania 5. januar 1901 og Bertel O. Steen har siden den gang preget samfunnsutviklingen. Og det skal vi fortsatt gjøre!

Men, med den rivende utviklingen som finner sted i samfunnet, vet vi at vår bransje vil se helt annerledes ut om noen år. Både med hensyn til ny teknologi, nye forbruksmønstre og nye krav til kundeopplevelse. For å mestre endringene og utnytte mulighetene som kommer, skal vi sitte i førersetet og utvikle morgendagens bilhus.

 

 

Vi er stolte av verdiene våre. Det er viktig at alle forstår og etterlever disse – hver eneste dag. Dette er en forutsetning for at vi skal holde visjonen om å være Norges beste bilhus.

 

Kunden først

«Vi er best på å skape gode kundeopplevelser.»

Fornøyde og lojale kunder er en forutsetning for vår virksomhet. 

Entusiasme

«Vi er best på å vise glede og energi.»

Entusiasme og glede er helt sentralt i et positivt arbeidsmiljø. Vi skal by på oss selv, møte utfordringer med en positiv holdning og brenne for faget vårt.

Lagspill

«Vi er best på å gjøre hverandre gode.»

Vi tror det beste skapes gjennom lagspill

Sannferdighet

«Vi er best på å være oppriktige og holde det vi lover»

Sannferdighet betyr å være ærlig, tydelig og oppriktig i våre handlinger.

Resultatorientert

«Vi er best på å skape verdi for våre kunder, medarbeidere og virksomheten.»

Vi gjør alltid våre valg på basis av hva som skaper mest verdi for våre kunder, medarbeidere, forhandlere, leverandører og samfunnet forøvrig.