Reisen fortsetter.

Bilbransjen er inne i den største og mest omfattende transformasjonen i bransjens historie. Bertel O. Steen skal spille en viktig rolle og lede an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Vi skal gå i bresjen på temaer som «mobilitet» og «connected car» i en stadig mer elektrifisert transporthverdag.

Det er i store og spennende endringer som ligger foran oss. Vi kan eie bil, leie bil eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen blir i økende grad koblet til nett og blir stadig mer selvkjørende Og dette er bare starten. For selv om bilen er i endring, er en ting helt sikkert: Også i fremtiden kommer vi til å ha behov for å komme oss fra A til B - uansett om man må holde i et ratt eller ikke.

I vinter ansatte vi 17 nye ledere og eksperter som er med å utvikle våre løsninger for fremtidens bilhold. Nå skal laget ytterligere forsterkes med 21 personer som ønsker å påvirke utviklingen innen transport, mobilitet og bilbruk.


Forretningsutviklere

Vi søker kandidater med ulikt erfaringsnivå for å drive vår endringsreise fremover. Vi søker både deg med tilstrekkelig erfaring til å lede omstillingsprosjekter, og du som ønsker å være med å gjennomføre og implementere endringen i praksis.


Frontend utvikler

Vi søker etter deg som liker å jobbe i møtepunktet mellom design og teknologi. Du må være glad i å skape nye prosjekter, følge med på nye teknologitrender - jobber du effektivt og strukturert i tillegg, kan du være perfekt for denne stillingen!


Frontend utvikler, team lead

Du liker å jobbe i team, være en pådriver og få ting til å skje. Å være en motivator for andre i teamet, og å forstå hvilke metoder og prosesser som trengs til rett tid er din spesialitet. Du er opptatt av fag og nysgjerrig på nye tjenester og hvor utviklingen går.


Salgssjef bussanbud Mercedes-Benz

Bertel O. Steen AS ønsker å forsterke salgskorpset innen salg av buss til anbudsmarkedet, og vår nye salgssjef skal være ansvarlig for salg av busser basert på anbudsprosesser.


DevOps transformatør

Vi ønsker at du tilrettelegger for at utviklingsteamene i Bertel O. Steen kan jobbe så effektivt som mulig. En av målene er å oppnå prinsipper som kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig leveranse.


interaksjonsdesigner

Hos oss vil du lede et digitalt produktteam. Du vil sette struktur for hvordan teamet skal jobbe, og velge metoder og prosesser for å sørge for at teamet leverer best mulig. Du vil i stor grad få påvirke hvordan vi skal jobbe, hvordan arbeidsplassen skal se ut, hvem vi bør ansette og hvilken vei vi som ny avdeling burde gå. 


Senior financial controllere

Du vil ha ansvaret for å håndtere komplekse og spennende problemstillinger i regnskapsporteføljen til Bertel O. Steen. Stillingen innebærer å lede ressurser fra regnskapspoolen og ha fagansvar for et spesialområde. 


Direktør konserninnkjøp

For nærmere informasjon om denne stillingen og en eventuell avtale om et uforpliktende møte; ta kontakt med rådgiver Helge Krog på tlf.: 99 55 44 11 eller helge.krog@krogco.no


 

For å se alle ledige stillinger hos oss, gå til boskonsern.no/karriere/